På denna sida kan du registrera felanmälan och ta dig vidare till de låsta sidorna som innehåller information om pågående arbeten i fastigheten, trivselregler, manualer och skötselinstruktioner.

Felanmälan

När du gör en felanmälan gör föreningens förvaltare en bedömning av varje enskild anmälan och prioriterar och planerar åtgärder därefter. Vi vill påminna om att vi som enskilda bostadsrättshavare har stort ansvar för att hålla våra lägenheter i gott skick och har långtgående ansvar för de kostnader som detta medför. Detta gäller även kostnader som uppkommer vid felanmälningar. Ibland kan det vara svårt att avgöra vem som står för vilka kostnader så fråga gärna en extra gång vem som står för kostnaden och begär ett prisförslag om du vill veta kostnaden i förväg.

    Skriv in följande kod nedan: captcha

    Kontakt

    För frågor kring uthyrning, överlåtelser och liknande, kontakta styrelsen. Är du intresserad av att köpa en bostad, eller har frågor inför ett köp. Kontakta våra mäklare på Bjurfors. Felanmälningar måste registreras genom formuläret på denna sida.